de meeste creativiteit krijg ik van toffe urban locaties, De stad, jullie dorp, de meest toffe industriele locaties.
Je kan hier zo lekker spelen met de omgeving
Mocht je ook verliefd zijn op de zeeuwse kust, tja wie niet... Heb ik in Vlissingen een aantal onwijs toffe plekken die je kan combineren met het strand. In vlissingen hebben ik namelijk een stukje strand waar je heel vlakbij kan parkeren en zo op het strand staat. Ideaal natuurlijk. Zo kan je het beide hebben en kunnen we met het mooiste ondergaande zonnetje afsluiten op het strand. 

Rondom de machinefabriek in Vlissingen heb je heel veel fotoganieke plekjes! Natuurlijk de grote kraan, maar je kan vanaf daar ook een stukje verder lopen richting de Timmerfabriek. Of de rode brug over.
Ook is het een makkelijke locatie die eventueel nog te combineren is met een van de andere industriële locaties in Vlissingen of het strand in Vlissingen. Aangezien je hier beide vlakbij kan parkeren en er dus zo staat! 


Vlissingen Timmerfabriek

Reiskosten: €0,-

Een heerlijk industrieel stukje waar je alle kanten op kan! Dit is ook een heel leuk stukje wat je kan combineren met een andere plek in Vlissingen zoals de lasloods, de machinefabriek of te combinatie bij een golden hour shoot op het strand! Dan starten we hier en pakken we het mooiste zonnetje op het strand in Vlissingen! Je kan op beide plekken goed parkeren. 

Vlissingen Visserijkade

Reiskosten: €0,-

Ook weer zo'n heerlijke industriële locatie! Het toffe pand van de lasloods, de bunker en het oude schip op het droge ook heb je een stukje bij de haven. Al met al weer een hele toffe plek waar je veel variatie hebt en goed kan combineren met bijvoorbeeld een golden hour shoot op het strand of een van de andere toffe plekjes in Vlissingen! 

Vlissingen Lasloods

Reiskosten: €0,-

Dit strand is ideaal te combineren met een van de andere toffe plekjes in Vlissingen! Zo heb je gelijk een hele gevarieerde shoot en het is ideaal om bij een golden hour shoot te beginnen op een industrieel plekje waar je nog een beetje schaduw hebt en kan spelen met het licht en bij het echte golden hour moment te genieten van het mooiste licht op het strand! 

Dit strand is daar heel geschikt voor omdat de parking erbij ligt en je niet al te ver moet lopen voor je op het strand staat! 

Vlissingen Strand

Reiskosten: €0,-

Het is een plek waar je misschien als eerste instantie niet echt aan zou denken, maar ik vind het enorm toffe plek! We kunnen starten vanaf de parking bij het gemeentehuis. Vanaf daar heb je al een paar toffe plekjes, zelfs bij dat niet al te mooie gemeentehuis. Langs het station en de plek met een prachtige skyline van al die mooie panden van Middelburg. En als we heel veel geluk hebben, hebben we met stil water een prachtige weerspiegeling van die panden in het water! Over die toffe brug en zo kunnen we nog een stukje verder lopen! 

Middelburg Station

Reiskosten: €0,-

Vanaf het Damplein kunnen we alle kanten op! De leukste steegjes, Abdijplein en tuin, kloostergangen, reigerstraatje en natuurlijk de andere kant op bij het stukje water met alle toffe huizen op de achtergrond, de Oostkerk of pakken we de Kuiperspoort en de spijkerbrug mee of misschien ontdekken we wel weer hele nieuwe plekjes. Want dat gebeurd vaak, hoe valt het licht op dit moment en oh dat stukje muur is prachtig!! Ik loop altijd een andere route, dus mocht je iets specifieks in je hoofd hebben qua plekje in die buurt. Geef het vooral aan, dan zorgen we dag we dat stukje in de route meenemen en dan kijken we verder wat op ons afkomt in deze geweldige stad! 

Middelburg damplein

Reiskosten: €0,-

Samen met twee andere fotografen hebben we een klein kantoortje en in dat kantoor hebben we een klein plekje waar we toffe foto's kunnen maken, een mini studio. Voor grote gezinnen is het niet echt te doen, maar voor 2 en misschien een aantal met 3 personen is het een heel tof plekje! 
Mocht het een dagje zijn waarbij het toch wat risicovol qua weer is, is dit een leuke combinatie! 
Neem een paar toffe paraplu's mee en ik heb een paar leuke plekjes in Middelburg die we goed kunnen combineren en waar je droog staat. 
Zoals de kloostergangen, een paar steegjes waar je even droog kan staan, achter het stadhuis heb je een heel mooi plekje waar je droog staat (stadhuisstraat) en dat is weer heel dichtbij ons kantoor! Mooie combinatie dus!! Ik deel het kantoor met twee andere fotografen, dus het is wel even kijken naar de beschikbaarheid op dat moment. 

Middelburg kantoor

Reiskosten: €0,-

Bij Othene heb je de Margrethapolder en het schelpenstrandje. Een fijne plek dicht bij elkaar.

Het is wel een open vlakte, dus niet ideaal om midden in de zomer tijdens fel zonlicht te shooten!

Terneuzen Margrethapolder

Reiskosten: €22,-

Een heel mooi bos! Vlakbij de parking heb je een mini stukje met naaldbomen en de open vlakte van de vliegbasis.
Verder heb je een groot bos waar je heerlijk doorheen kan dwalen.

De foto met de gele bloemetjes is maar een heeeel kort moment in juli. Deze foto was 15 juli, maar de bloemetjes staan er geloof ik maar een week of 2.

Ook leuk om te combineren met nog wat foto's in het centrum van Axel bijvoorbeeld. 

AXELSE BOS

Reiskosten: €30,-

Terneuzen veranderd veel, maar er zijn zeker stukken die onwijs tof zijn om foto's te maken! 
Eigenlijk is dat natuurlijk in elk centrum! 
Zo rijd ik vaak langs stukjes waarvan ik denk, ooehhh dat zou toch wel leuk zijn! Wat dacht je van de kade bij het oude treinstation. Of, ik ben er nog niet geweest, maar de parking boven de nieuwe action? De oude bibliotheek? Deze foto's zijn genomen rondom de markt en in de buurt van het theather. 

Terneuzen centrum

Reiskosten: €22,-

Menu

Home

Stuur mij een mailtje

Verhalen (coming soon)

Fotografie

close