Emotionele bruiloft in Veere, met veel tranen van geluk, een zeilboot en een geweldig feest bij De Werf

Wat een hoop passie en liefde hebben Nick en Lotte, en dit vastleggen was geweldig! Wat een feest!

Zelf wonen Lotte en Nick in Leiden, maar Lotte is opgegroeid in Vlissingen, en hier maakten ze zich beide dan ook klaar. Ideaal samen in haar ouderlijk huis met een muur ertussen en wat barricades.

De first look was helaas in de regen. Maar in plaats van dat Lotte naar Nick toe liep, besloot Nick maar naar achteren te lopen zodat Lotte haar jurk niet gelijk al nat was. Plop, de champagne open en laat die mooie dag maar beginnen!

Met twee Fiat 500’tjes (die van mezelf en van hun) vertrokken we naar Middelburg om daar met de shoot te beginnen. Droog in de kloostergangen en in de Abdijtuin nog een paar met paraplu. Daarna door naar Veere en hier was het gelukkig droog! Heerlijk de pittoreske straatjes afstruinen, genietend van het samenzijn op deze bijzondere dag. Dansen op hun favoriete dag en tranen van geluk! Toen daar zelfs nog een glimpje zon tevoorschijn kwam, was het helemaal feest!

Lotte afgezet op de zeilboot bij haar ouders en met Nick richting de locatie van de dag. Restaurant de Werf. Daar stonden alle familie en vrienden al te wachten en samen wachtend op Lotte die aankwam met de zeilboot. Wat geweldig!

Vanaf daar een geweldige rij richting het stadhuis van Veere met alle gasten!

Daar hadden we een toespraak van de babs, maar later ook die van Nick zijn broertje. Vanaf toen kon niemand het meer droog houden. Wat een emoties ♡

Na de ceremonie werd er gegooid met lavendel, een heerlijke geur kwam je tegemoet en daarna met de lange feestelijke rij terug richting de Werf.

Hier genoten van het samenzijn met taart, geweldige speeches en spelletjes, groepsfoto’s gevolgd door het diner. Af en toe hadden we een buitje regen, maar gelukkig altijd gevolgd door droog en soms een glimpje zon 🥰

Het diner, daar weet De Werf wel raad mee! Wat een geweldig driegangendiner, heerlijk!

En daarna snel door naar het avondprogramma met cocktails, hun eerste dans en daarna feest!!!!! En wat een feest als ik daarbij mag zijn om het vast te leggen!! De foto’s waar iedereen loskomt en ik midden op de dansvloer de leukste feestfoto’s mag vastleggen!!

Aanschouw deze fantastische bruiloft van Nick en Lotte in Veere, Zeeland!

Oh en wil je dit helemaal in de stijl van Nick en Lotte doen? Speel dit liedje dan af op de achtergrond. Dit wel degelijk erg vrolijke nummer, zorgde voor de vele tranen van geluk! Dit was echt hun liedje en zodra ik dit liedje afspeelde tijdens het fotograferen begonnen ze gelijk te stralen, dansen en kwamen de liefdevolle tranen! 🥰 Ik ben benieuwd of je het ziet bij welke foto’s dit liedje of een van zijn andere liedjes draaide 😉

En nee sorry, de blog kon niet korter 😅 Veel te veel mooie foto’s geschoten en dat is nou eenmaal ook het probleem als je mij inhuurt. Je wordt overladen met foto’s en een fotograaf die niet stilstaat gedurende je dag 🤭

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT

Menu

Home

Stuur mij een mailtje

Verhalen (coming soon)

Fotografie

close