Unieke bruiloft in Vlissingen: R&F vieren de liefde op hun eigen (geweldige) manier!

Ik houd er enorm van als bruidsparen hun dag helemaal vieren zoals ze zelf willen en wat helemaal past bij hunzelf. Niet kijkend naar het standaard.

Deze bruiloft van R&F was er zo een naar mijn hart ♡

Ze hebben zelf een selectie gemaakt die ik mag laten zien op deze blog. En zo een kleine glimp naar de mooie details op hun dag!

Ze komen beide uit Vlissingen, hebben elkaar leren kennen in Vlissingen. Wonen nu een tijdje in Rotterdam, maar Vlissingen blijft hun plekje. Daarom was Vlissingen de rode draad door hun dag (met een toefje disco).

F. Maakte zich klaar in het mooie Huis ter Boede in Vlissingen met een first look op de prachtige trap. Gevolgd door een shoot op deze prachtige locatie.

Daarna gingen richting de veerboot voor de ceremonie.
En ja, onwijs uniek, want R&F zijn het eerste bruidspaar ooit dat is getrouwd op de Westerschelde Ferry.
Na prachtige woorden door hun vriend een kleine pauze genietend van het varen en daarna het officiële gedeelte door Babs Anita Hess en hun prachtige eigen geloftes.

Het proostmoment deden ze op de parking en daarna op naar de volgende plek.
Een route die eigenlijk zou worden gedaan met het welbekende zonnetreintje. Maar helaas was er op het laatste moment een defect, waardoor ze gelukkig nog een bus hebben kunnen regelen.

Een mooie toeristische route door het mooie Vlissingen, met een stop bij de prachtige muurschildering bij de Cinecity voor een groepsfoto.

Daarna door naar A Boire voor de borrel en diner. En wat doe je als jullie allebei het liefste andijviestampot eten? Juist ja, andijvistampot op je bruiloft. Tijdens golden hour hebben we nog een korte shoot gedaan bij de Kazematten en Michiel de Ruyter.

En toen was het tijd om het feestje verder te vieren bij strandtent Kontiki. Allemaal de bus in en op naar een Kontiki gevuld met discoballen en dansen maar!!

Wat een heerlijke dag in oktober!
De dag van R&F

FILED IN:

SHARE ON:

you said:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT

Menu

Home

Stuur mij een mailtje

Verhalen (coming soon)

Fotografie

close